Новият Weidemann T9535 с 9 метра височина на повдиганe

С двойния си телескопичен удължител, Т9535 предлага височина на повдигане до 9,5 м с полезен товар до 3,5 т и може да се конфигурира с два варианта на мощни двигатели. Основният фокус на оперативните работни задачи е обработката на тежки...
Weidemann T9535
weidemann T9535

В класа на големите телехендлери Weidemann предлага до момента два 7-метрови модела с товароподемност 3,5 и 4,2 тона. Тази серия вече е допълнена от Weidemann T9535 – 9 метров телехендлер, който има височина на повдигане 9,5 м и полезен товар 3,5 тона. Фокусът на оперативните работни задачи за тези машини е върху обработката на тежки материали, работата по подреждане на големи височини и добър обсег при транспорт на материали. Новият модел Weidemann Т9535 предлага интересни функции, както и опции за персонализирано оборудване и работа, базирана на нуждите на фермерите.

Ключовите характеристики на новия 9-метров телехендлер Weidemann Т9535

Кабина с отлична всестранна видимост

Точно както при 7-метровите модели, изключителната характеристика на Weidemann T9535 е неговата отлична видимост във всички посоки. Това става възможно благодарение на така наречената „Best View Cabin“ (кабина с най-добрия изглед), която е проектирана със следните характеристики: голямо извито предно стъкло с перфектен изглед нагоре, отопляем страничен прозорец и наклонен капак на двигателя за ясна видимост настрани, дизайн на кабината с 4 колони и панорамен заден прозорец за перфектен изглед назад, както и специално оптимизиран от Weidemann: изглед към задното дясно колело.

Два мощни двигателя

Weidemann Т9535 се предлага в два различни варианта на двигателя: Perkins с 90 kW/122 к.с. и опционален 100 kW/136 к.с. Двигателите отговарят на стандарта за емисии Етап V с технология SCR, DPF и DOC. Предлагат се със скорости от 30 и 40 км/ч.

Операторът на първо място

Това е оперативната философия, според която всички компоненти са проектирани с внимание към ергономичността, безопасността и комфорта на оператора. В този контекст пружиниращата конзола с джойстик, голям 7-инчов дисплей, ергономичното разположение на елементите, цветово-ориентирана лесна за разбиране операционна система. Добри възможности за съхранение, удобно „Coming Home“ осветление и широк вход с непързалящи се стъпала също заслужават да бъдат споменати.

Удобно и гъвкаво управление

Три режима на кормилното управление осигуряват оптимално управление на Weidemann T9535. Управление на всички колела, управление на предната ос и рачешко управление могат да бъдат избрани за различните работни ситуации. Освен това телехендлера има уникален ъгъл на завиване от 45°. 

Система за вертикално повдигане vls

По същия начин е интегрирана системата за вертикално повдигане vls (Vertical Lift System), патентована от Weidemann и повишаваща стабилността. Системата също така позволява плавност при работа и поддръжа работата в сложна работна среда с частично автоматизираното си телескопично движение.

Три режима на работа

На разположение на оператора ще бъдат следните vls режими: режим на работа с кофа – за товарене на насипни материали, режим на подреждане – за подреждане на големи височини, както и ръчен режим за работа без поддръжка от системата, например товарни дейности.

Ефективно отопление и вентилация

Инсталирането на ефективна отоплителна и вентилационна система с вентилатор, филтър за свеж въздух и добре разположени въздушни дюзи осигурява добра работна среда. Като опция ще се предлага климатик, също с вентилационна система. Освен това кабината може да бъде снабдена със свеж въздух през страничния прозорец, както и чрез вентилация на задното панорамно стъкло.

Реверсивна функция на вентилатора

С реверсивната функция на вентилатора операторът ще може да премахва праха от всмукателната решетка от седалката си.

Лесна и бърза връзка с работните инструменти

Опростено свързване на работните инструменти чрез опционалното освобождаване на налягането на 3-та контролна верига на предното телескопично рамо и използване на хидравлични съединители с плоска повърхност като стандарт.

Възможност за работа с ремарке

Работата на ремарке с товар до 16 т ще може да се осъществи с различни тегличи на ремарке.

 

Това допълнение към голямата серия телехендлери от Weidemann ще отвори добри възможности за извършване на много работни дейности, за да можете да работите както ефективно, така и безопасно на голяма височина.

 

Вижте пълните характеристики и размери на телехендлера Weidemann T9535 ТУК.

Най-преглеждани

Грижа за телетата с DeLaval

Когато инвестирате във Вашите телета, инвестирате във Вашето бъдеще.
Телетата са бъдещето на всяка млечна ферма. Важно е да им дадете подходящ старт.

Телетата се раждат с почти никаква имунна система и имат малка или никаква естествена способност да се…

Виж още »
нов подход за доене

DeLaval с нов подход за доене

DeLaval представи система за регулиране на потока и стимулация на вимето – Flow-Responsive™, като иновация в новата им система за доене. Новият подход намалява времето за доене с до 10%, като адаптира вакуума към профила на млечния поток на всяка…

Виж още »

Съхранение на биологично зърно в полиетиленови чували Budissa BAG

Много биологични земеделски производители са изправени пред въпроса как и къде да съхраняват своите биологични зърнени култури. Не във всички страни/региони местните складове за зърно са подготвени да приемат биологично зърно. Освен това…

Виж още »

Изпратете ни съобщение