За нас

Агритоп започва дейността си през 2002 г. с тясна насоченост към животновъдния сектор в България. Екипът ни е последователен в развитието си и се придържа към най-новите тенденции на модерното и ефективно животновъдство.

Ние имаме изградени над 300 обекта в цялата страна - нови ферми и реконструкции.

Затвърждаваме лидерските си позиции в сектора на селското стопанство с богатия си опит в планирането, проектирането и изграждането на животновъдни обекти, предлагайки цялостна концепция от една ръка.

Нашата цел е да предоставим на фермерите възможността да придобиват повече знания за оборудването на сградите и отглеждането на животните, за да работят в посока по-добри резултати.

Ако искате да получите повече информация за продукт или услуга не се колебайте да се свържете с нас.

За Нас
години опит
0
клиента
0 +
проекта
0 +
Agritop Engineering за нас

Мисия

Мисията ни е е да подпомагаме животновъдите и земеделските производители, предлагайки работещи решения, съобразени с индивидуалните нужди и условия във всяко стопанство.
Внедряването на новите технологии е в основата на нашата работа.

Ние предлагаме не само продукт, ние внедряваме нововъведения, които правят работата във фермата по-лесна и по-ефективна.

Животновъдството в България е изправенo пред много предизвикателства, ние разбираме това в детайли и знаeм от какво имате нужда. За нас Вие не сте само клиенти, за нас Вие сте колеги, защото 20 години работим заедно с Вас!

Представители за България на:

Искате да планирате своята ферма?